Compleet avondje uit!

Als Toon Hermans Theater willen wij van elke avond een geslaagde avond maken. Ons team doet er alles aan om een compleet avondje uit te kunnen garanderen.

Dit doen we onder andere met ons eigen horeca-team. Zij staan altijd met een glimlach voor je klaar, een avond in het theater start nu eenmaal met het eerste kopje koffie, en eindigt met het laatste drankje.

Bent u benieuwd naar de mogelijke arrangementen voor groepen? Neem dan even contact met ons op!

 

Theatermenu

Ook is het mogelijk om in verschillende restaurants in de binnenstad van Sittard van een theatermenu te genieten. Het theatermenu is een  menu met een ’90-minuten garantie’. Met deze garantie beloven de verschillende horecagelegenheden dat je gegarandeerd op tijd klaar bent met eten, en dus op tijd in het theater kan zijn.

Restaurant The College

Het eerste restaurant waarmee we samenwerken om dit theatermenu te verwezenlijken is Restaurant The College, onderdeel van het Hilton DoubleTree hotel, op steenworp afstand van ons theater.

Bij Restaurant The College – gelegen in het voormalig Bisschoppelijk College – geniet u van de Franse keuken in een historische setting. Terwijl u omarmd wordt door de rijke geschiedenis van het pand, zult u versteld staan van de service van ons personeel en de gerechten die in onze keuken bereid worden door Sebastiaan Moors en zijn team. Voor 29,50 geniet u van een overheerlijk 2-gangenmenu en dat op slechts 5 minuten lopen van het Toon Hermans Theater.

 

SOL Grill

SOL Grill is gevestigd in één van de smalste historische pandjes aan de sfeervolle Markt in Sittard.

Bij binnenkomst trekt de open keuken met een smeedijzeren houtskoolgrill de volle aandacht. De houtskoolgrill vonden ze in Barcelona en is niet weg te denken uit de beste Spaanse restaurants. Niet gek dus dat deze grill een hoofdrol vervult op de menukaart.

Naast  uitgebreide mixed grills en steaks, kun je er ook terecht gevarieerde tapaskaart waar je onbeperkt van kunt genieten voor 29,50.

 

 

We zijn hard aan het werk het theatermenu ook in andere horecagelegenheden in Sittard-Geleen te realiseren.

Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met ons of het centrummanagement, we vertellen je graag meer!