Kaartverkoop

Bestelinfo

Op deze website kun je online kaarten kopen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doe je via je persoonlijke account, met alleen een e-mailadres of met je Facebook account. Met een account kun je jouw persoonlijke gegevens wijzigen en je actuele reserveringen inzien. Onze ticketverkoop wordt uitgevoerd door ticketprovider Getaticket. Heb je hulp nodig? Of is een voorstelling/activiteit niet meer boekbaar via de site? Bel dan de Uitbalie: 088-5995500 (ma t/m vrij van 10.00 tot 15.00 uur).

Toeslagen

In de ticketprijs zit een theatertoeslag van € 2,50 die wij in rekening brengen voor reservering-, administratie- en servicekosten. Bij sommige voorstellingen kan er ook een horecatoeslag van € 2,50 of € 1,50 (jeugdvoorstellingen) zijn opgenomen in de prijs. Buiten deze toeslagen betaal je geen andere kosten meer tenzij in bijzondere gevallen anders aangegeven (voor retouren, bestelformulier en postbestellingen).

Kosten online betalen en toezenden

BetaalmethodeE-ticketToezenden
iDealGratis€ 3,00
PaypalGratis€ 3,00
Podium CadeaukaartGratis€ 3,00
Bancontact/Mister Cash€ 1,50€ 5,65
Sofortbanking€ 1,50€ 4,50
Mastercard€ 1,75€ 3,00
Maestro€ 1,75€ 3,00
Visa€ 1,75€ 3,00

 

Wil je de bestelde tickets per post ontvangen (toezenden), dan betaal je v.a € 3,00 per bestelling aan verzendkosten (incl. porti) extra. Zie de tabel voor een overzicht. Kies je voor E-tickets, dan ontvang je de toegangsbewijzen per e-mail. Je dient zelf het E-ticket in de bijlage van de e-mail uit te printen of via je mobiele telefoon aan de entree te laten scannen.

Gereserveerde kaarten

Gereserveerde kaarten moeten 3 werkdagen voor aanvang van de voorstelling worden afgehaald. Gereserveerde kaarten die niet worden afgehaald worden volledig in rekening gebracht! Je kunt reserveringen dus tot 3 dagen voor de voorstelling kosteloos annuleren. Ben je vriend van De Domijnen, dan kun je kaarten zelfs tot 24 uur voor de voorstelling kosteloos annuleren.

Verhinderd

Je kunt tot 24 uur voor de voorstelling je theaterkaarten ruilen voor een andere voorstelling in de vorm van een digitaal tegoed. De kosten bedragen € 2,50 per omruiling. Vrienden van het Toon Hermans Theater betalen geen kosten. Dit tegoed is 12 maanden geldig. Bij series is het niet mogelijk om kaarten te ruilen en/of een tegoed te ontvangen.

Geannuleerde voorstellingen

Kaarten van geannuleerde voorstellingen kunnen tot twee weken na de betreffende voorstelling worden geretourneerd, waarna het aankoopbedrag wordt terugbetaald, onder aftrek van de theatertoeslag. De gekochte kaarten kunnen zonder bijkomende kosten worden omgeruild voor kaarten van een andere voorstelling. Het eventuele prijsverschil wordt verrekend.

Kaart(en) kwijt

Indien je entreekaarten vergeten, verloren of kwijt bent kun je op de dag van de voorstelling duplicaatkaarten aanvragen. Dit kost € 1,00 per kaart. Vrienden van De Domijnen betalen geen kosten voor deze service.

Familieprijs

Met de hele familie genieten van een familievoorstelling? Dat kan extra voordelig met de familieprijs. Dit aanbod geldt voor een groot deel van de familievoorstellingen. Familieprijs = maximaal 5 personen voor een vaste prijs. Deze prijs is te vinden bij de betreffende voorstellingen.

Last-minute jongeren

kaarten (indien voorradig) kosten € 9,- en zijn alleen tijdens de avondkassa te koop bij de Uitbalie (reserveren is niet mogelijk) op vertoon van CJP-pas, Cultuurkaart, OV-studentenkaart, StudentenUitpas of een schoolpas.

Bekijk hier de bezoekersvoorwaarden van De Domijnen.