Over het theater

Toon Hermans Theater is het theater van Sittard-Geleen. Wij presenteren een uitgebreide selectie voorstellingen, breed en toegankelijk. Jeugd- en familietheater is een belangrijke pijler. Dat kan ook eigenlijk niet anders met zo’n prachtig huisgezelschap als Het Laagland. Ook cabaret en kleinkunst krijgt extra aandacht. De naamsverandering van het theater is een eerbetoon aan de belangrijkste cabaretier van Nederland.

Uitbalie

Heb je vragen over tickets of voorstellingen? Onze Uitbalie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur via 088-5995500 en uitbalie@toonhermanstheater.nl. De uitbaliekassa is één uur voorafgaand aan de voorstelling geopend, of na telefonische afspraak.

Algemeen telefoonnummer

Het algemene telefoonnummer van het Toon Hermans Theater is 088-5995560 (niet voor kaartverkoop).

De Domijnen

Het Toon Hermans Theater is een onderdeel van De Domijnen. Dit is een bundeling van culturele kracht. Naast het Toon Hermans Theater vind je hier het Filmhuis, Poppodium Volt, Museum Hedendaagse Kunst, het Erfgoedcentrum, de Bibliotheek en afdeling Educatie. Samen willen we iedereen in de regio Sittard-Geleen inspireren, verrassen en prikkelen met een gevarieerd en uitdagend cultuuraanbod.

Bereikbaarheid en parkeren

Wil je een voorstelling in het Toon Hermans Theater bezoeken? Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over de bereikbaarheid te voet, met het openbaar vervoer, met de (brom)fiets, of met de auto.

Compleet avondje uit

Als Toon Hermans Theater willen wij van elke avond een geslaagde avond maken. Dit doen we onder andere met ons eigen horeca-team maar ook door samen te werken met lokale horecagelegenheden. Lees hier meer!

Meer informatie

Kijk voor meer praktische informatie over je theaterbezoek hier.

Technische gegevens

Download hier de technische gegevens van onze theaterzalen.