William Rutten

Focus

Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Al op zijn twaalfde ontdekt William Rutten dat fotograferen zijn grote passie is. Wanneer hij een paar jaar later aan de slag gaat bij ‘Hitkrant’, slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen. 

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten, aan de hand van zijn allermooiste foto’s, over zijn meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen. Daarnaast zal William uiteraard zijn visie geven op fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken. 

Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Zowel op locatie als in zijn fotostudio in
‘s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere ‘RTL Boulevard’ en ‘Het Perfecte Plaatje’ (RTL4). 

 

 

WIN EEN MEET & GREET MET WILLIAM RUTTEN

Wil jij je fotografie skills verbeteren? Doe dan mee met onze foto actie en maak kans om een meet & greet met William Rutten!  Met zijn jarenlange nationale en internationale ervaring weet hij als geen ander hoe je een mooi beeld krijgt!

Op donderdag 19 januari 2023 staat William Rutten met zijn theatercollege FOCUS in het Toon Hermans Theater. Na afloop van de voorstelling geven wij 2×2 meet & greets weg waarin je de fotograaf alles kunt vragen!

Wat moet je doen om kans te maken? Simpel: breng de buitenkant van het gebouw van het Toon Hermans Theater op jouw manier in beeld.

Voorwaarden:
– Je hebt tickets voor de voorstelling op donderdag 19 januari 2023 in het Toon Hermans Theater
– De foto dient het Toon Hermans Theater in beeld te brengen
– De foto’s mogen door het Toon Hermans Theater, met naamsvermelding, gebruikt worden ten behoeve van promotie van het theater
– De foto’s dienen digitale bestanden van 300PPI te zijn
– Lever je foto’s in door een wetransferlink te mailen naar uitbalie@toonhermanstheater.nl o.v.v. meet & greet William Rutten
– Zet in de mail je naam, achternaam, je stoelnummer en motiveer waarom jij denkt dat jouw foto het perfecte plaatje is.
– Meedoen kan t/m zondag 1 januari 2023

Op woensdag 18 januari 2023 maken we via onze social media de winnaars, gekozen door William Rutten zelf, bekend. We nemen ook contact op met de deelnemers met informatie waar zij zich dienen te melden.
Tijdens de voorstelling zijn de beste ingezonden foto’s ook te zien in het Toon Hermans Theater.