Berthold Gunster

Omdenken, zoals verwacht loopt alles anders

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht loopt alles anders
In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Quotes
“Waanzinnig! Dit geeft nieuwe inzichten. Grote diepgang, wijsheid, gedoseerd met humor.”
“Ik had weinig verwachtingen. Het was een stuk informatiever dan ik had verwacht. En grappiger.”
“Nu zijn de boeken van Omdenken al superherkenbaar, maar hoe Berthold het kan vertellen, met precies de juiste voorbeelden: echt je komt niet meer bij.”

Regie
Annemargreet Dwarshuis

Website en social media
Algemeen: www.omdenken.nl
Meer over de show: https://www.omdenken.nl/voor-mijzelf/theatershow
Facebook @Omdenken
Twitter @omdenken
Instagram @Omdenkennederland
YouTube @Omdenkentv