Celine Weerts

Ont.moeten

Celine Weerts (Schimmert, 1990) verliet Limburg op haar 17e en studeerde zang en musical in Tilburg en vervolgens Den Haag. In haar nieuwe voorstelling vertelt Celine over haar ontmoetingen die samenhangen met herinneringen. Maar ook over de andere kant, het van alles moeten en het feit dat je je daarin soms wel eens kan verliezen.

De muziek bestaat uit bestaande liedjes, van o.a. Stef Bos, Blof, Acda en de Munnik, allemaal passend bij het humeur van het moment. Celine wordt begeleid door piano, saxofoon, contrabas, percussie en gitaar. Het resultaat is een avond vol afwisseling en herkenning, om lekker achteruit te zitten en te genieten.

Celine neemt ons mee in haar eigen verhaal en haar eigen ontmoetingen door de jaren heen. Maar ook de, voor velen, herkenbare strijd om van alles te moeten in het leven. Het moeten plannen en willen voldoen aan het perfecte plaatje. En tegelijkertijd het stemmetje in je hoofd horen dat even wil ont-moeten. Leren loslaten en durven vertrouwen dat het wel goed komt.

“Ontmoetingen door de jaren heen zijn mijn dierbaarste herinneringen, het zijn mensen en momenten die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Opgegroeid in een dorp met tradities, ouder worden en nieuwsgierig zijn naar wat er verder nog allemaal te beleven valt, dromen omzetten in doelen en mezelf hopeloos verliezen in een perfect plaatje dat ik onderweg ergens in mijn hoofd heb gecreëerd .”

Om dan los te moeten laten en weer te vertrouwen…

Opnieuw mensen ontmoeten en zelf even niets meer te moeten…

Credits muzikanten
Martin Verdonk – percussie
Remco van den berg – gitaar
Bert Damsma – contrabas
Jan Willem Hoekstra – piano
Ed Soons – saxofoon