Seizoenspresentatie 2022 – 2023

De presentatie van aankomend theaterseizoen

Voor vrienden en iedereen die van theater houdt.

Op maandagavond 23 mei is het eindelijk weer zover. Dan ben je van harte welkom in het Toon Hermans Theater voor een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen en al het moois dat wij vanaf september presenteren.

Word vriend, aanmelden is gratis!

Van cabaret tot familie- en jeugdtheater. Van opera, toneel en dans tot musical. Komend theaterseizoen is voor iedereen wat te zien en te beleven in het Toon Hermans Theater. Tijdens de presentatieavond verwelkomen we alvast een aantal artiesten.

Zo krijgen we al een voorproefje van ‘Opera Pássaro do Paraïso’ van Carla Maffioletti en genieten we alvast van een sneak peek van de musical ‘Checkpoint Charlie’. Cyrille Niël en Sjef Schurgers geven al een kijkje achter de schermen van de Zittesje Revuu. Ook verwelkomen we het Nekka-trio en Jacques Klöters, de biograaf van Toon Hermans. Ons huisgezelschap Het Laagland mag natuurlijk niet ontbreken, Inez Derksen neemt ons mee in het reilen en zeilen van Het Laagland.

De avond wordt als vanouds gepresenteerd door Vivian Lataster en ons hele team staat klaar om je een gezellige avond te bezorgen!

 

Ben je al vriend van ons theater? Neem dan gezellig iemand mee! Ben je nog geen vriend? Word dan nu vriend van ons theater en reserveer je tickets!

Ga naar www.toonhermanstheater.nl/wordvriend om vriend te worden, je ontvangt dan de uitnodiging automatisch in je mail.