The Wieners

The Wieners play Buddy Holly

BELANGRIJK: Door een fout in het ticketingsysteem is het niet mogelijk om online plaatsen te kiezen. Dit is wel mogelijk bij telefonisch contact met de uitbalie. Deze is op werkdagen te bereiken tussen 10:00 en 15:00 via het nummer 088 599 5500

 

The Wieners, bekend van hun eerbetoon aan The Everly Brothers, brengen dit keer een ode aan rock’n’roll-held Buddy Holly. Speciale gast is Cor Sanne. Hij werkte als internationaal boeker met onder andere Buddy’s band The Crickets. Je hoort dus prachtige verhalen uit eerste hand.

Buddy werd slechts 22 jaar, maar hij liet een schat aan prachtige liedjes na: Oh Boy, It’s So Easy, Heartbeat, Peggy Sue, That’ll Be The Day… en nog veel meer. The Beatles en The Rolling Stones en vele andere grootheden lieten zich door hem inspireren.

Rock’n’Roll-band The Wieners speelt de muziek exact zoals die eind jaren ’50 werd opgenomen, met de typerende achtergrondkoortjes die je zelden live hoort. The Wieners brachten een tribute-album Just Like Buddy Holly uit en ze speelden met Buddy’s leadgitarist Tommy Allsup. Een schitterende hommage aan een van de pioniers van de popmuziek.

Cast
Cor Sanne – zang & gitaar
Jaap Wijn – zang & gitaar
Rob Roemers – gitaar, toetsen & zang
Geurt Engelsman – contrabas & zang
Jan Timmermans – drums & zang

[Deze voorstelling is verplaatst van 14 februari 2022 naar 14 januari 2023]
Meer informatie
Website: www.buddyholly.nl