Uitverkocht

Trio Ôngeplök

Ut is good gewaes!

Op zaterdag 29 oktober vindt er onder de titel “Ut is good gewaes” het laatste optreden plaats van Trio Ôngeplök. Ooit begonnen op de plaatselijke revue, maar gaandeweg uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Limburgse Vastelaoveswereld, in een ‘uitstervend ras’ van zogenaamde parodie-/kolderacts.

Nog één keer halen de drie mannen uit Born (John Dullens, Frank Dullens en Paul Heffels) alles uit hun koffer om u een laatste keer te laten genieten van hun kolder en kwatsj. Pak die laatste kans en zorg dat u erbij bent: hebt u ze nooit eerder gezien, dan kan het nu nog voor één laatste keer!

In het bekende hoge tempo passeren sketches, typetjes en liedjes de revue.
Tijdens de bijna 30 jaar van hun bestaan werden met vele vastelaovescollega’s warme banden opgebouwd. Een aantal van deze vrienden, uit de verschillende delen van onze provincie, verleent tijdens de slotavond hun medewerking. Zo kunt u behalve acts van het Trio zelf ook een aantal gastoptredens verwachten. Een van de koningen van de Buut, Hub Stassen zal u als ceremoniemeester door de avond leiden. Er zijn optredens van het sympathieke Tegelse zangduo Thei en Marij, de Heerlense kanjers Paul en Leo en de Susterse LVK-kanonnen Spik en Span. Verder zal niemand minder dan Sjpassminister Fer Kousen uit Kerkrade op zijn karakteristieke wijze een licht over de avond laten schijnen.

Kortom een avondvullend programma en vooral een laatste kans om nog een keer te genieten van Trio Ôngeplök. Daarna valt het doek en is ut good gewaes.