Ricky Risolles ft. Tante Lien

Ya, dat is iets Indisch...

Na het overweldigende succes van de eerste tour gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, wederom door het land met zijn theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.  

Ricky omschrijft zichzelf als een nobele, aardige, keigave, adembenemende, lieve, sensationele, enerverende, krachtige, aantrekkelijke, lekkere, intelligente én bescheiden Indo. Door middel van verhalen, muziek en niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort), zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren. 

Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel. 

Wie denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen komt bedrogen uit. Ook de ‘Belanda’ (Nederlander) is lovend over ’Ya, dat is iets Indisch…’. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar ook de harten van de autochtone Nederlander worden veroverd met zijn vlotte grappen. Naast verrassende dialogen met Wieteke zullen de hits ‘Arm Den Haag’ en ‘Ajoen Ajoen’ niet ontbreken. De muzikanten zorgen ervoor dat tevens muziekliefhebbers aan hun trekken komen met onder andere een medley van The Everly Brothers. 

 

Maak je avond compleet met Toko Bopp!

Op verzoek van vele bezoekers bij de vorige voorstelling van Ricky Risolles slaan we deze keer de handen ineen met Toko Bopp. Om het avondje uit compleet te maken kunnen bezoekers op voorhand een ‘Food Ticket’ bestellen. Met dit Food Ticket kan je smullen van de Typische ‘Nasi Rames’ met een keuze uit 6 verschillende gerechten inclusief Sambal, Kroepoek en Seroendeng. Het arrangement duurt van 18.30 uur tot 19.30 uur. Een Food Ticket kost €13,50 en er is een vega variant beschikbaar. Na afloop van de voorstelling zullen het Toon Hermans Theater en Toko Bopp nog zorgen voor een heerlijke versnapering.