Word vriend

Wil jij onze vriend worden?

Sinds 17 december 2021 heet onze mooie schouwburg het Toon Hermans Theater. Bij een nieuwe naam en nieuw elan hoort ook een nieuw vriendenlidmaatschap.

Voor het komende seizoen 2022-2023 is dit vriendenlidmaatschap zelfs helemaal gratis wanneer je vóór 1 juli 2022 inschrijft.

Wat verwachten wij van onze vriendschap? We streven naar een warme band met jou als bezoeker. We houden je dus op de hoogte van de leukste voorstellingen en van andere nieuwtjes en aanbiedingen. Ook geven we je de mogelijkheid om als eerste kaarten te kopen tijdens onze voorverkoop.

Tegelijkertijd hopen we dat jij ons helpt om het Toon Hermans Theater aantrekkelijker te maken. Bijvoorbeeld door mee te denken over wat te zien is en ook je buren te vertellen over die leuke of ontroerende voorstelling die je bij ons gezien hebt. Maar ook door ons eerlijk te zeggen wanneer je een keer iets niet goed vond. Want bij vriendschap hoort ook dat je eerlijk bent naar elkaar.

Wij willen in onze vriendschap investeren. Jij ook?

 

Schrijf je nu in als vriend en ontvang als eerste ons spiksplinternieuwe theatermagazine 2022-2023. Als je vóór 1 juli 2022 inschrijft is het vriendenlidmaatschap helemaal gratis voor het hele seizoen 2022-2023 (normaal €29,50).

Graag tot ziens in het Toon Hermans Theater!

Extra informatie nieuwe vriendschap

Je bent al vriend of supporter van De Domijnen, welk gevolg heeft de vriendenstructuur van het Toon Hermans Theater voor je huidig lidmaatschap?

Fijn dat je al vriend of supporter bent van De Domijnen! Dank je wel!
De voordelen voor het theater als vriend of supporter van De Domijnen zijn niet meer geldig. Voor de andere onderdelen verandert er nu niks. Elk onderdeel zal apart communiceren als er voor hen een volwaardig alternatief wordt geïntroduceerd.
Vriend worden van het Toon Hermans Theater staat los van vrienden of supporters van De Domijnen, en is tevens het eerste theaterseizoen gratis.

Welke voordelen krijg je als vriend van het Toon Hermans Theater?

Als vriend van het Toon Hermans Theater krijg je de volgende voordelen:

  • -We brengen jou via de vriendennieuwsbrief als eerste op de hoogte van de leukste voorstellingen
  • -We brengen jou via de vriendennieuwsbrief als eerste op de hoogte van verschillende nieuwtjes
  • -We brengen jou via de vriendennieuwsbrief op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, deze blijven nog een verrassing
  • -Als je vóór 1 juli 2022 je inschrijft als vriend, is het vriendenlidmaatschap t.w.v. €29,50 geheel gratis

Ja, ik wil vriend worden!
Wil je de nieuwe theaterbrochure als eerste thuis ontvangen? Vul dan je adres in:
 

* verplicht veld

U kunt zich altijd weer afmelden voor onze nieuwsbrief.

Let op! Het kan zijn dat je de bevestigingsmail bij de spam terecht komt.

 

Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Door aan te melden worden uw gegevens voor verwerking verzonden naar Mailchimp. Lees meer over hoe Mailchimp met uw pricacy omgaat.